FAQ - Voor wie bedoeld?

Deze vraag is eigenlijk tweeledig:
  • Wie gebruikt PAGEPERSON op dit moment? 
  • En voor wie zou PAGEPERSON perfect zijn?
 
Wie gebruikt PAGEPERSON op dit moment?
De activiteiten van PAGEPERSON starten begin 2011. We vragen dus nog even uw geduld.
 
Voor wie zou PAGEPERSON perfect zijn?
Een video spokesperson is technisch gezien op elke website toepasbaar, dus het is volledig aan u om te bepalen of een PAGEPERSON op uw website zinvol en/of wenselijk is.
 
Maar u kunt ook denken in termen van effectiviteit. Als het doel van uw website te kwantificeren is, bijvoorbeeld in de zin van meer omzet of meer leden, dan kunt u vrij eenvoudig berekenen of de kosten van een PAGEPERSON in verhouding staan tot de meeropbrengst van die doelen.
 
Maar ook als uw doelen niet kwantificeerbaar zijn, denk hierbij aan de verbetering van uw imago, het werven van meer stemmen of het kunnen toelichten van uw overtuiging, dan kan de inzet van een PAGEPERSON uiterst effectief zijn. 
 
We geven graag een voorzetje van de vele mogelijkheden:
 
Voorbeeld 1 - Politieke partij
Stelt u zich eens voor dat de leider van een politieke partij zelf een video inspreekt, vlak voor de verkiezingen. Als we u dan vertellen dat die video vanaf elke website kan worden aangeboden, wat zou dan de impact op de verkiezingen zijn als zo'n partij al haar leden zou vragen om twee weken voor de verkiezingen die video op hun eigen websites te plaatsen?
 
Voorbeeld 2 - Webshop
Een PAGEPERSON kan uw bezoekers globaal wijzen op de unieke features van uw webshop (favorieten, backorders, uitgestelde betaling, etc.), maar ook op speciale acties. Ook kunt u een PAGEPERSON inzetten op het moment dat een bestelling nog moet worden bevestigd en daarmee voorkomen dat mensen op het laatste moment afhaken.
 
Voorbeeld 3 - Architectenburo
Het is vrijwel onmogelijk om op één homepage een totaal overzicht te geven van wat een buro kan, en toch zien we dat op veel websites gebeuren. Het gevolg is een kakofonie van impressies, die velen afschrikt. Dan kunt u een PAGEPERSON inzetten om een globaal beeld van uw bedrijf te schetsen, en vervolgens de bezoekers uit te nodigen om - het dieper in de site gelegen - portfolio te komen bekijken.
 
Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar wie een beetje verbeelding heeft kan zelf wel bedenken dat PAGEPERSON een wereld van nieuwe mogelijkheden opent, om uw doelen mee te realiseren. We denken graag mee!
 

 
Submenu FAQ (NL)
 

FAQ - Who uses it?

We'll start our operations early 2011 and although we already received more orders than we can handle, it will take a couple more weeks before we can actually show you who's using PAGEPERSON. So, please bear with us ..
 
 

 
Submenu FAQ (EN)
 
 


Home Nieuws FAQ
Wat - What
Waarom - Why
Hoe - How
Wie - Who
Jij - You
Acteurs
Proficam - Annemarie
Proficam - Bernard
Proficam - Felicity
Proficam - Fiona
Proficam - Marieke
Proficam - Marcia
Proficam - Peter
Proficam - Rene
Proficam - Rick
Proficam - Simone
VideoWerkt - Alexander
VideoWerkt - Anna-Carlijn
VideoWerkt - Evita
VideoWerkt - Gyzlene
Klanten
Overzicht
Bouwmaat
De Dagen 2012
Dimensio
Drukkerij Gianotten
Easy New Business
Euro Mail (PostNL)
Jerry Winkler Stichting
Klantinteractiebeurs 2012
Kunstgrasconcurrent
New York Pizza
Plasmadiscounter
Proficam
Promodames.com
Segourway Promotie
SONY
Urbrand
Van Raaijen Hoveniers
Van Raaijen Infra
VBA Almere
Velux
WebmeeTV
Demo Brochure Partners
Algemeen
Studio's
Audities
Contact
Contactgegevens
Links
Use policy
Er is geen prospect zo vluchtig als een websitebezoeker! U heeft hooguit 30 seconden om de bezoekers ervan te overtuigen dat uw website interessant genoeg is. Lukt dat niet, dan zijn ze zó weer weg en is alle moeite voor niets!Met PAGEPERSON® op uw website krijgt u de kans om uw bezoekers persoonlijk te begroeten, te informeren én te begeleiden naar een vervolgactie. Vergelijk het gerust met een elevator pitch: "U krijgt één kans, grijp 'm!"Een PAGEPERSON® video wordt vertoond in een Adobe® Flash player en kan op elke website ingezet worden. Alle video's worden direct gestreamed vanaf ons CDN voor de meest vloeiende weergave.
Binnenkort ook in HTML5!
Heeft u een videoproductiebedrijf? Meldt u dan aan als Authorised Studio en start morgen al met het opnemen van uw eerste video! Ben je op zoek naar promotiewerk vóór de camera, kom dan eens langs voor een auditie.