FAQ - Auditie

Heb jij het in je om je te ontwikkelen tot een Pagepersonality, kom dan een keer langs om gratis en vrijblijvend auditie te doen. Meestal weten we na een half uur al of je geschikt bent.
 
Als Pagepersonality kun je niet alleen een leuk zakcentje verdienen, maar krijg je tevens de unieke kans om je doorlopend aan een groot publiek te presenteren. En wie weet waar dat toe kan leiden ..!
 
Voor aanvragen voor audities kunt je een mailtje sturen naar talents@pageperson.nl. Vermeldt bij je aanmelding in ieder geval je naam, leeftijd, opleiding en relevante ervaring. Stuur een recente foto mee of een linkje naar je persoonlijke website of online portfolio.
 
Voor alle overige zaken kunt u altijd contact opnemen met Edwin Korver.
 

 
Submenu FAQ (NL)
 

FAQ - Audition

In the next few months we will primarily cast for Dutch speaking Pagepersonalities. Following the Dutch marketplace, we will commence operations in Belgium, Luxembourg, Germany, France and the UK.
 
We plan to start auditioning for French, German and English speaking Pagepersonalities no earlier than 2011.
 

 
Submenu FAQ (EN)
 
 


Home Nieuws FAQ
Wat - What
Waarom - Why
Hoe - How
Wie - Who
Jij - You
Acteurs
Proficam - Annemarie
Proficam - Bernard
Proficam - Felicity
Proficam - Fiona
Proficam - Marieke
Proficam - Marcia
Proficam - Peter
Proficam - Rene
Proficam - Rick
Proficam - Simone
VideoWerkt - Alexander
VideoWerkt - Anna-Carlijn
VideoWerkt - Evita
VideoWerkt - Gyzlene
Klanten
Overzicht
Bouwmaat
De Dagen 2012
Dimensio
Drukkerij Gianotten
Easy New Business
Euro Mail (PostNL)
Jerry Winkler Stichting
Klantinteractiebeurs 2012
Kunstgrasconcurrent
New York Pizza
Plasmadiscounter
Proficam
Promodames.com
Segourway Promotie
SONY
Urbrand
Van Raaijen Hoveniers
Van Raaijen Infra
VBA Almere
Velux
WebmeeTV
Demo Brochure Partners
Algemeen
Studio's
Audities
Contact
Contactgegevens
Links
Use policy
Er is geen prospect zo vluchtig als een websitebezoeker! U heeft hooguit 30 seconden om de bezoekers ervan te overtuigen dat uw website interessant genoeg is. Lukt dat niet, dan zijn ze zó weer weg en is alle moeite voor niets!Met PAGEPERSON® op uw website krijgt u de kans om uw bezoekers persoonlijk te begroeten, te informeren én te begeleiden naar een vervolgactie. Vergelijk het gerust met een elevator pitch: "U krijgt één kans, grijp 'm!"Een PAGEPERSON® video wordt vertoond in een Adobe® Flash player en kan op elke website ingezet worden. Alle video's worden direct gestreamed vanaf ons CDN voor de meest vloeiende weergave.
Binnenkort ook in HTML5!
Heeft u een videoproductiebedrijf? Meldt u dan aan als Authorised Studio en start morgen al met het opnemen van uw eerste video! Ben je op zoek naar promotiewerk vóór de camera, kom dan eens langs voor een auditie.