Audities voor Nederland

Welkom bij PAGEPERSON! Wij zijn voortdurend op zoek naar acteurs/actrices, modellen, studenten, kortom, slimme, spontane, representatieve modellen, die als video spokesperson op de website van onze klanten kunnen acteren. Wat PAGEPERSON®, of beter nog, een video spokesperson doet, leggen we hier uit.
 
PAGEPERSON® Audities
Globaal om de 2 weken zullen we steeds een aantal screentests afnemen van toekomstige Pagepersonalities. De dagen worden individueel per e-mail doorgegeven, net als de locatie van de dichtsbijzijnde studio.
 
 
Waar zijn we naar op zoek?
Een video spokesperson heeft een doorslaggevende rol te vervullen op de website van een klant. Hij/zij is niet alleen maandenlang hét gezicht van het bedrijf, maar dient bovenal de bezoeker te overtuigen om tot een vervolgactie over te gaan. We zijn dan ook op zoek naar ware Pagepersonalities, die deze rol tot in de puntjes kunnen vervullen.
 
Waaraan dient een Pagepersonality te voldoen?
In ieder geval verwachten we dat je accentloos Nederlands spreekt. Verder is het belangrijk dat je representatief oogt, professioneel overkomt, oprecht bent en geloofwaardig, kortom authentiek durft te zijn. Enig acteertalent is meegenomen, maar dat kun je ook gaandeweg leren.
 

Dagen en locaties

We organiseren regelmatig sessies voor nieuwe audities. Voor de tijden vragen we je even te mailen, zodat we je persoonlijk kunnen informeren.
 
Wil je erbij zijn, en voldoe je aan hetgeen we hiernaast beschreven hebben, meld je dan direct aan via talents@pageperson.nl (stuur een korte beschrijving van jezelf mee, inclusief een recente foto en/of verwijzing naar een online portfolio).
 
 
 


Home Nieuws FAQ
Wat - What
Waarom - Why
Hoe - How
Wie - Who
Jij - You
Acteurs
Proficam - Annemarie
Proficam - Bernard
Proficam - Felicity
Proficam - Fiona
Proficam - Marieke
Proficam - Marcia
Proficam - Peter
Proficam - Rene
Proficam - Rick
Proficam - Simone
VideoWerkt - Alexander
VideoWerkt - Anna-Carlijn
VideoWerkt - Evita
VideoWerkt - Gyzlene
Klanten
Overzicht
Bouwmaat
De Dagen 2012
Dimensio
Drukkerij Gianotten
Easy New Business
Euro Mail (PostNL)
Jerry Winkler Stichting
Klantinteractiebeurs 2012
Kunstgrasconcurrent
New York Pizza
Plasmadiscounter
Proficam
Promodames.com
Segourway Promotie
SONY
Urbrand
Van Raaijen Hoveniers
Van Raaijen Infra
VBA Almere
Velux
WebmeeTV
Demo Brochure Partners
Algemeen
Studio's
Audities
Contact
Contactgegevens
Links
Use policy
Er is geen prospect zo vluchtig als een websitebezoeker! U heeft hooguit 30 seconden om de bezoekers ervan te overtuigen dat uw website interessant genoeg is. Lukt dat niet, dan zijn ze zó weer weg en is alle moeite voor niets!Met PAGEPERSON® op uw website krijgt u de kans om uw bezoekers persoonlijk te begroeten, te informeren én te begeleiden naar een vervolgactie. Vergelijk het gerust met een elevator pitch: "U krijgt één kans, grijp 'm!"Een PAGEPERSON® video wordt vertoond in een Adobe® Flash player en kan op elke website ingezet worden. Alle video's worden direct gestreamed vanaf ons CDN voor de meest vloeiende weergave.
Binnenkort ook in HTML5!
Heeft u een videoproductiebedrijf? Meldt u dan aan als Authorised Studio en start morgen al met het opnemen van uw eerste video! Ben je op zoek naar promotiewerk vóór de camera, kom dan eens langs voor een auditie.