Aanmelden studio's

PAGEPERSON® is een innovatie van Enterware.
 
Binnenkort gaan wij PAGEPERSON® als franchiseformule aanbieden, zodat we nationaal en internationaal meerdere videoproductiebedrijven (studio's) in de gelegenheid kunnen stellen om onder het PAGEPERSON label te opereren. Er is dan altijd wel een studio bij u in de buurt, met het juiste model.
 
Wat bieden wij als franchisegever:
  • Wij zorgen voor de marketing rond PAGEPERSON, zowel landelijk als regionaal. Ondermeer via adwords (Google), advertenties in gedrukte media en beursdeelnamen.
  • Als franchisegever zorgen wij voor het benodigde promotiemateriaal t.b.v. uw studio: een rollbanner (zie hieronder), raamstickers, visitekaartjes en premiums.
  • Wij zorgen voor het volledige management van alle video's, van verkoop tot productie en van ingebruikname tot actuele statistische informatie. Als studio krijgt u toegang tot dit unieke PAGEPERSON Delivery System en beheert u eenvoudig alle campagnes, die aan u zijn toevertrouwd.
  • Via onze website kunnen potentiële klanten straks een objectieve keuze maken uit de beschikbare video spokespersons: per geslacht, per persoon, per gesproken taal en/of per fysieke locatie.
  • Daarnaast kan men er ook voor kiezen om via de website een nabijgelegen studio te selecteren voor de productie van een video, waarin men zelf acteert.
  • Alle video's worden door ons gestreamed vanaf een wereldwijd content delivery netwerk of CDN, met een ongelovelijke capaciteit van 16 terabit per seconde (!).
  • En uiteraard kunt u rekenen op onze volledige ondersteuning bij het zo optimaal mogelijk produceren van de PAGEPERSON video's.
 

Kosten deelname

Wat kost de deelname aan onze franchiseformule?
Vanaf 1 januari 2013 rekenen we 1.500 euro excl. BTW als entree fee voor een studio (desgewenst te voldoen door een betaling van 500 + 250 euro vooraf, gevolgd door 3 kwartalen van 250 euro).

We hebben inmiddels meer dan 2.000 manuur geïnvesteerd in het bouwen van de backoffice en het verwerven van nodige expertise. Maar het concept draait om samenwerking en daar hebben we studio's bij nodig. Vandaar de relatief lage en flexibele instap. 
 
Wilt u weten aan welke voorwaarden een studio dient te voldoen om zich Authorised PAGEPERSON® Studio te mogen noemen, stuur dan een mailtje naar franchise@pageperson.com
 
Wie onderhoudt welke relatie?
PAGEPERSON® factureert direct aan de klant, terwijl de studio aan ons factureert. Maar het klantcontact blijft bij de studio. De PAGEPERSON® Studio's zijn ook het aanspreekpunt voor de modellen.
 
Kernwaarden
Doordat alle campagnes binnen het PAGEPERSON Video Delivery System worden aangestuurd en beheerd, kunnen wij voordurend monitoren en desgewenst sturen op onze kernwaarden: kwaliteit en resultaatgerichtheid!
 
PAGEPERSON Video Delivery System
Alle deelnemers die betrokken zijn bij de productie van de video's krijgen toegang tot de backoffice van het PAGEPERSON Video Delivery System (afhankelijk van hun rechten). Ook de eindgebruiker zelf kan de productie stap-voor-stap volgen en krijgt alle tools ter beschikking om mee te werken aan een fantastisch eindproduct.
 
De PAGEPERSON® modellen worden uitsluitend ingezet ter promotie van een zakelijke dienst of product, of ter ondersteuning van de boodschap van een ideële organisatie.
 

Pageperson Studio BannersPageperson Studio BannersPageperson Studio Banners

 


Home Nieuws FAQ
Wat - What
Waarom - Why
Hoe - How
Wie - Who
Jij - You
Acteurs
Proficam - Annemarie
Proficam - Bernard
Proficam - Felicity
Proficam - Fiona
Proficam - Marieke
Proficam - Marcia
Proficam - Peter
Proficam - Rene
Proficam - Rick
Proficam - Simone
VideoWerkt - Alexander
VideoWerkt - Anna-Carlijn
VideoWerkt - Evita
VideoWerkt - Gyzlene
Klanten
Overzicht
Bouwmaat
De Dagen 2012
Dimensio
Drukkerij Gianotten
Easy New Business
Euro Mail (PostNL)
Jerry Winkler Stichting
Klantinteractiebeurs 2012
Kunstgrasconcurrent
New York Pizza
Plasmadiscounter
Proficam
Promodames.com
Segourway Promotie
SONY
Urbrand
Van Raaijen Hoveniers
Van Raaijen Infra
VBA Almere
Velux
WebmeeTV
Demo Brochure Partners
Algemeen
Studio's
Audities
Contact
Contactgegevens
Links
Use policy
Er is geen prospect zo vluchtig als een websitebezoeker! U heeft hooguit 30 seconden om de bezoekers ervan te overtuigen dat uw website interessant genoeg is. Lukt dat niet, dan zijn ze zó weer weg en is alle moeite voor niets!Met PAGEPERSON® op uw website krijgt u de kans om uw bezoekers persoonlijk te begroeten, te informeren én te begeleiden naar een vervolgactie. Vergelijk het gerust met een elevator pitch: "U krijgt één kans, grijp 'm!"Een PAGEPERSON® video wordt vertoond in een Adobe® Flash player en kan op elke website ingezet worden. Alle video's worden direct gestreamed vanaf ons CDN voor de meest vloeiende weergave.
Binnenkort ook in HTML5!
Heeft u een videoproductiebedrijf? Meldt u dan aan als Authorised Studio en start morgen al met het opnemen van uw eerste video! Ben je op zoek naar promotiewerk vóór de camera, kom dan eens langs voor een auditie.